0 Yht: 0,00 € Valikko

BENEGAST DIMEXANOL ADULT (1 × 10tabl)

12,10 €
172,86 € / kg
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 3–7 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10tabl
Tuotenumero (Muu) 2106227

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Dimexanol on kaksivaikutteinen tuote, joka hoitaa akuuttia ripulia.

Käyttötarkoitus:

Dimexanol™ on kaksitehoinen tuote, joka hoitaa akuuttia ripulia ja palauttaa kehon nestetasapainoa. Dimexanol™ vaikuttaa suoraan ripulin syyhyn vaikuttamatta suolen luonnolliseen toimintaan.Dimexanol™in vaikuttava aine on Morilyte™, joka sisältää luonnollista, syötävää savea nimeltä Diosmectite. Kapseleiden koostumus vaikuttaa ripulin syyhyn ja estää infektion leviämisen. Morilyte™ sisältää suoloja, jotka palauttavat kehon suola– ja nestetasapainon, mikä nopeuttaa palautumista. Dimexanol™ on saatavilla kätevissä poretableteissa, jotka on helppo käyttää päivittäin ja ottaa mukaan matkalle.

Annostelu:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: 1 tabletti 3 kertaa vuorokaudessa.<br />5-12-vuotiaille lapsille: 1 tabletti 2-3 kertaa vuorokaudessa.

Ainesosaluettelo:

Morilyte&trade; joka koostuu kahdesta aineesta:<ul><li>Diosmectite &ndash;muodostaa suojan suolen limakalvoille ja kapseloi haitalliset aineet.</li><li>Suolat - palauttavat kehon nestetasapainon.</li></ul>MorilyteT (syötävä luonnollinen savi), dekstroosi, sitruunahappo, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, kaliumbikarbonaatti, natriumbikarbonaatti, appelsiini-/greippiaromi, aspartaami ja asesulfaami K.

Huomioitavaa:

Kehitetty aikuisille ja yli 5-vuotiaille lapsille.Älä käytä Dimexanol&trade;ia jos olet allerginen jollekin tuotteen raaka-aineelle.<br />Terveydenhuollon tarvike luokkaa IIa.<br />Säilytä lasten ulottumattomissa.<br />Säilytä kuivassa, korkeintaan 25&deg;C lämpötilassa.