0 Yht: 0,00 € Valikko

NordicHealth Magnesiumihosuihke Recovery (1 × 100ml)

29,18 €
291,80 € / l
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 5–14 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 337202

Markkinoija

Nordic Health Sprays Ltd.

Lyhyt tuotekuvaus:

Luonnon magnesiumin tehoa lisäävät eteeriset öljyt: mustapippuri-, sitruuna- sekä kamferipuun- ja viinirypäleen siemenöljy.

Käyttötarkoitus:

Urheilusuorituksen tueksi – Suonenveto – Lihaskrampit – Lihasten palautuminen

Annostelu:

5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle.Suositellaan päivittäiseen käyttöön.

Ainesosaluettelo:

10 suihkausta sisältää 180mg magnesiumia.

Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (28% consentration), Vitis vinifera (natural grape seed oil), Piper nigrum (natural black pepper oil), Cinnamomum camphora (natural camphor oil), Citrus Limonum (natural lemon oil).

Huomioitavaa:

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

Sopii myös vegaaneille.

Koko:

Saatavana 800 suihkaisun ja 100 suihkaisun pullossa.

Muut tiedot:

Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.