Multi-Mam Compresses 12 kpl

16,28 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 12kpl
Tuotenumero (Muu) 2255032

Markkinoija

Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company

Multi-mam -kompressit imettäville äideille - Viilentää ja rauhoittaa arkoja rinnanpäitä nopeasti. Tukee luonnollista paranemisprosessia Viilentää ihoa ja lievittää rinnanpäiden alueen/ihon oireita nopeasti Parantaa rinnanpään alueen kuntoa Luonnolliset ainesosat, turvallista nieltynä. 100 % vegaaninen, hajusteeton ja dermatologisesti testattu Turvallinen äidille ja lapselle.



Annostelu:

Aseta kompressin geelillä kyllästetty puoli kipeän rinnanpään päälle. Käytä vähintään kahdesti päivässä 10-60 minuutin ajan. Iholle jäänyttä geeliä ei tarvitse poistaa ennen imetystä, sillä sen koostumus on vauvalle turvallinen. Kompressit ovat kertakäyttöisiä. Jos vaivat jatkuvat tai toistuvat, ota yhteyttä lääkäriin.


Käyttötarkoitus:

Rinnanpäiden vaivat ovat yleisiä imetyksen aikana. Multi-Mam -geelitaitokset on tarkoitettu kipeille ja aroille rinnanpäille. Geelitaitokset on kyllästetty geelillä, joka sisältää kasviperäistä 2QR-kompleksia (eristetty Aloe Barbadensis -lehtiuutteesta). Kompressi luo ihanteelliset olosuhteet luonnolliselleparanemisprosessille ja geeli hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Multi-Mam -kompressit muodostavat pehmeän ja miellyttävän pehmusteen rinnanpäihin tarjoten nopean viilentävän ja rauhoittavan vaikutuksen rinnanpään vaivoihin:
imetyksestä johtuvat rinnanpäiden vaivat
kipeät, kuivat, halkeilleet ja arat rinnanpäät
rinnanpäiden ihon riittämätön kosteus.


Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta silmiin. Jos ihosi ärtyy, lopeta käyttö. Älä käytä avohaavoihin. Ei lasten ulottuville. Jos vaivat jatkuvat tai toistuvat, ota yhteyttä lääkäriin.


Ainesosaluettelo:

Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.
*Pääainesosa 2QR-kompleksi: Aloe Barbadensis -lehtiuutteesta eristetty kasviperäinen ainesosa.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.