Minisun Monivitamiini Mama 120 TABL

19,32 €
180,56 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 2071660

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun Monivitamiini Mama on kehitetty suomalaisten suositusten mukaisesti erityisesti raskaana oleville, imettäville tai raskautta suunnitteleville naisille. Se sisältää kaikki raskauden aikana tärkeät vitamiinit ja hivenaineet mm. suositusten mukaisen määrän foolihappoa 400 mikrog. Minisun Monivitamiini Mama sisältää jopa 17 eri vitamiinia ja hivenainetta. Tuotteessa on juuri oikeassa suhteessa kaikki raskauden aikana tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, joista erityisen tärkeitä ovat D-vitamiini, foolihappo, rauta ja sen imeytymistä edistävä C-vitamiini. Valmisteessa on runsaasti foolihappoa, joka edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Helposti nieltävä, pienikokoinen ja makeuttamaton tabletti päivittäiseen käyttöön. Vain yksi tabletti päivässä riittää! Minisun Monivitamiini Mama ei sisällä A-vitamiinia. Tuote on laktoositon, maidoton, soijaton, gluteeniton, liivatteeton ja hiivaton.



Annostelu:

1 nieltävä tabletti päivässä


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinivalmiste erityisesti raskaana oleville ja imettäville äideille vitamiinien ja hivenaineiden saannin turvaamiseen.


Raskaus ja imetys:

Suositellaan raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Kivennäisaineet (magnesium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni), vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, tiamiini, riboflaviini, B6, foolihappo, biotiini, D3, B12), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), stabilointiaine (dikalsiumfosfaatti), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), muunnettu tärkkelys (maissista), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, kasvirasvahapot), väri (rautaoksidi).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.