DEVISOL BERRY 20 MIKROG IMESKELYTABLETTI 200 kpl

Tarjous
19,03 €
14,00 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 19,03 €
Säästät 5,03 €
179,49 € / KILOGRAM 243,97 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200kpl
Tuotenumero (Muu) 9251943

Markkinoija

Orion Oyj

DeviSol Berry on aidon mansikan makuinen imeskeltävä tai pureskeltava D-vitamiinitabletti. Hyvän maun salaisuus on luontainen mansikka-aromi. Tabletit on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja sisältävät vain luonnollista aromiainetta. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta. 



Annostelu:

1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Imeskelytabletin voi myös pureskella, niellä tai tarpeen vaatiessa pilkkoa.

 


Käyttötarkoitus:

D-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen.
D-vitamiinia suositellaan nykyisin koko väestölle lokakuusta maaliskuun loppuun, ja erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille sekä odottaville ja imettäville äideille. Alle 18-vuotiaiden lasten tulisi saada D-vitamiinilisää ympäri vuoden.


Huomioitavaa:

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

 


Ainesosaluettelo:

Makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojenmagnesiumsuolat, piidioksi), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), aromi (luonnollinen mansikka-aromi), kolekalsiferoli (D3)-valmiste.

 



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.