0 Yht: 0,00 € Valikko

LICENER TÄISHAMPOO (100 ML)

22,40 €
224,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 2082048

Markkinoija

ratiopharm Oy

 

Päätäiden ja saivareiden poisto. Vaikuttavana aineena luonnosta saatava neempuun siemenuute, joka rikkoo saivareiden suojakuoren ja kulkeutuu täiden hengityselimistöön tukehduttaen ne nopeasti. Licenerillä on tutkitusti 100 % teho lasten päätäiden poistossa. Teho saadaan jo yhdellä 10 minuutin hoitokerralla.

 

Käyttö:

VAIHE 1: Levitä Licener-shampoota kuiviin hiuksiin.

Käytä riittävä määrä shampoota, jotta hiukset tulevat käsitellyiksi kokonaisuudessaan. Tarvittava määrä riippuu hiusten pituudesta, mutta käsittelyn on katettava hiukset aina päänahan pinnasta hiuslatvoihin saakka. Hiero shampoo huolellisesti hiuksiin ja jätä vaikuttamaan 10 minuutiksi. Jos useammalla perheenjäsenellä on havaittu täitä, on heidät kaikki hoidettava Licener-shampoolla samana päivänä, jotta täit eivät pääsisi leviämään uudestaan.

 

VAIHE 2: Huuhtele hiukset.

Huuhtele täishampoo hiuksista runsaalla määrällä haaleaa vettä. Vältä shampoon joutumista silmiin tai limakalvoille. Hiuksia ei tarvitse pestä tavallisella shampoolla Licener-käsittelyn jälkeen. Jos haluat, voit kammata kuolleet täit ja saivareet hiuksista Licener-pesun jälkeen.

 

Vaikuttavat aineet:

Neempuun siemenöljy

 

Koostumus:

Vesi, polyglyseryyli-3-kapraatti, kokamidopropyylibetaiini, glyseryylilauraatti, glyseroli, lauryyliglukosidi, dioktyylieetteri, lauryylialkoholi, bentsyylialkoholi, bentsoehappo, sorbiinihappo, dimetyyliglutaraatti ja dimetyyliadipaatti.

 

Huomioitavaa:

Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

Käyttö raskauden ja imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan.

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.

 

Valmistaja/markkinoija:

Ratiopharm